- Amy Winehouse kan ha tuberkulose

(20.06.2008, sist oppdatert 20.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Bilder av en tynn og blek Amy Winehouse på vei til sykehus har ført til rykter om at soulartisten lider av tuberkulose.

Ifølge avisen The Sun som har snakket med venner av den 24 år gamle sangeren, skal Winehouse ha skrekkelige anfall hvor hun hoster opp blod.

 

Kombinert med veldig dårlig appetitt og at hun er blitt veldig tynn, spekuleres det nå i om hun har pådratt seg tuberkulose.

 

Mandag kollapset Winehouse hjemme i London. Faren hennes, Mitch, fant henne og kjørte henne til sykehuset. Etter flere dager med tester, sier vennen at legene tror det dreier seg om tuberkulose.

 

- Dette kan virkelig være alvorlig, men i det minste kan legene nå holde henne på sykehuset og vekk fra narkotika, sier vennen.

 

Talsmannen til Amy Winehouse har sagt det er opp til legene å bestemme om det blir aktuelt for sangeren å opptre på Glastonbury-festivalen og en konsert i forbindelse med Nelson Mandelas 90-årsdag i slutten av juni.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews