Amy Winehouse forlovet

(23.04.2007, sist oppdatert 23.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse har allerede tatovert inn kjæresten Blake Fielder-Civils navn på venstre bryst. Nå får hun også forlovelsesring på fingeren.

Han fridde til henne etter at de hadde vært en kveld på byen. Men Amy lot ham vente i 24 timer før hun ga ham sitt ja, avslører hun til den britiske tabloiden The Sun. Diamantringen fra Tiffany?s brukte hun for første gang offentlig torsdag i forrige uke.

 

Amy har muligens grunn til å være skeptisk: De to innledet et forhold for to og et halvt år siden, men så fant hun ut at Blake også hadde en annen jente på si - og sa takk for seg. Inspirasjonen fra bedraget førte til at hun skrev «Tears Dry On Their Own». Det skal også ha vært han som fikk henne til å drikke så mye.

 

Deretter innledet hun et forhold til en annen mann, kokken Alex Claire, som hun holdt sammen med i et år før hun slo opp og fant sammen med Blake Fielder-Civil igjen.

 

- Vi er jo unge og det er skremmende. Men det er det rette å gjøre. Det er derfor jeg sa ja. Jeg er en svært heldig pike som har funnet noen jeg elsker høyt. Jeg vil være hos Blake resten av livet, er Amys kommentar til forlovelsen.

 

Men samme avis som kunne bringe den romantiske nyheten om forlovelsen, avslører mandag at Amy Winehouse sliter litt med å beholde ringen på fingeren: Da hun i helgen gikk inn på en pub der ekskjæresten Alex allerede var på plass, satt også ringeren på fingeren. Men da hun kom ut, var den borte

(©NTB)!

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews