Amy Winehouse avviser vekttap

(09.02.2007, sist oppdatert 09.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Hardtlevende Amy Winehouse avviser fansens økende bekymring for hennes vekttap.

Winehouse veide atskillig mer da hun slapp debutplaten «Frank» i 2003, enn da hun i fjor høst kom med den feirede oppfølgeren «Back to Black».

 

Nå veier hun ifølge ITN rundt 44,5 kilo, og på tabloidbilder som er publisert av henne fremstår hun som beinete og spinkel til det skjøre. Men Winehouse, som er kjent for å si «nei, nei, nei» på topplåten «Rehab», avviser påstandene om at hun ikke vil innrømme at hun sliter med vektproblemer.

 

- Noen prøvde å få meg inn på et vektrehabiliteringsprogram, men jeg er den typen menneske som klarer dette alene. Jeg benekter det ikke; jeg vet jeg har et problem, men det kom så langt som til at de sa «vi ønsker at du skal spise tre solide måltider om dagen». Jeg svarte at ingen jenter under 30 år spiser tre måltider om dagen, de spiser to måltider, sier Amy ifølge Femalefirst.

 

Hun sier at legen bare terpet på avhengighetsproblemer, og det gadd hun ikke være med på:

 

- Slike folk har ikke musikk i livene sine, så de har ikke noe utløp for ting. Det er kjedelig. De kaster bort sin egen tid, for ikke å snakke om min.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse og Pink!


Kommentarer fra brukere


Hanna
10.02.2007 15:23
Jeg har aldri hørt at jenter under 30 bare spiser to måltid om dagen, og jeg håper virklig ikke at noen jenter som leser dette tror på det. Vi er alle ulike og noen trenger mer mat enn andre, men jeg synst to måltider om dagen hørest lite ut. Hvor mangen måltider Amy Winehouse ønsker er helt opp til henne, men jeg er redd for at hun vil påvirke unge jenter til å spise mindre og bli mer usikker på sin egen kropp.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews