- Alkoholabstinenser drepte Amy Winehouse

(28.07.2011, sist oppdatert 28.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den populære sangerinnen sluttet med alkohol for tre uker siden, og det er årsaken til at kroppen hennes ikke klarte mer, tror familien.

Amy Winehouses nærmeste familie og venner sa tirsdag farvel til popstjernen under en privat bisettelse i London. Dødsårsaken er fortsatt ukjent, men ifølge familien la Winehouse alkoholen på hyllen for tre uker siden, melder .

 

De tror kroppen hennes fikk et sjokk da hun sluttet å drikke alkohol. Ifølge kilder i familien skal en lege skal ha bedt sangeren om å gradvis kutte ned på alkohol. Det gjorde hun ikke.

 

Winehouse ble funnet død i sitt hjem i Camden Sqaure lørdag. Hun har i lengre tid hatt store problemer med alkohol og narkotiske stoffer. Salget av musikken hennes har skutt i været etter at hun døde.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews