Seyfried om musikkinteressen

(16.06.2010, sist oppdatert 16.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kinoaktuelle Amanda Seyfried er også musikalsk begavet.

Hun ble et stort navn i Hollywood etter hovedrollen i «Mamma Mia!»-filmen, og nå er hun kinoaktuell i Lasse Hallströms «Dear John».

 

I filmen spilles en låt hun selv har laget. I et intervju med Aftonbladet forteller hun at hun hadde tenkt å holde låtskrivingen for seg selv. Men da det ble klart at man manglet en låt til filmen, ble det slik at hennes egen låt, «Little House», brukes i «Dear John».

 

Seyfried spiller karakteren Savannah i den romantiske filmen om kjærlighetsbrev og langdistanseforhold. - Lasse ville at jeg skulle ta med meg gitaren og synge en sang. Vi hadde tenkt oss en låt laget av min ekskjæreste. Men jeg kunne ikke teksten. Så jeg måtte bare synge en egen låt. Jeg var ikke forberedt så det kom spontant.

 

Amanda Seyfried sang også i «Mamma Mia!»-filmen, og musikk var hennes første kjærlighet. - Jeg ville satse på sangen fram til jeg ble 17 år. Som barn sa jeg til foreldrene mine at livet mitt handler om musikk.

 

Men å gi ut egen plate har hun ingen hast med. - Jeg vil gjerne samarbeide med noen, eller synge på andres album. Damien Rice og jeg skrev en sang som vi ville bruke i «Dear John», men den ble ikke ferdig. Men når låten er klar, blir den utgitt.

(©NTB)

 


Les alt om Amanda Seyfried!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews