Ronson sint på Amy for Bond-fiasko

(12.11.2008, sist oppdatert 12.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Superprodusent Mark Ronson er fremdeles sint på Amy Winehouse, fordi hennes utsvevende liv førte til at han ikke fikk laget sangen til den nye James Bond-filmen «Quantum of Solace».

Amy var i ferd med å spille inn en låt sammen med Ronson i mai, som var en spesielt dårlig tid for henne. Hun levde ifølge Ronson så destruktivt at han mente hun ikke var klar for å lage musikk, noe de to hadde en heftig krangel om.

 

Dermed sa Ronson fra seg 007-oppdraget, som i stedet gikk til Jack White og Alicia Keys. Men ifølge Daily Express sørget Amy for å vri kniven ytterligere om, da hun foreslo for Ronson at de to skulle jobbe med noe «større enn Bond», for å gjøre opp for feilgrepet.

 

- Mark ble rasende, og han er fremdeles fra seg fordi han gikk glipp av Bond. Alt Mark trengte var Amys stemme for å gjøre Bond-drømmen virkelig. Partnerskapet deres har fått seg en hard smell, sier en kilde til den britiske avisen.

 

Det var som kjent Mark Ronson som produserte «Back To Black»-albumet for Amy Winehouse. Nå sies hun å ha vendt tilbake til Salaam Remi, som produserte debutplaten «Frank» for henne og også dels var involvert med noen av sporene på «Back To Black», når hun jobber med sitt tredje album.

(©NTB)

 

 


Les alt om Alicia Keys og Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews