Lewis fikk møte Houston

(12.02.2008, sist oppdatert 12.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det britiske stjerneskuddet Leona Lewis ble overveldet da hennes store idol Whitney Houston introduserte seg for henne.

Leona Lewis, som i disse dager gjør det stort med låten «Bleeding Love», møtte Whitney Houston under den årlige festen som produsenten Clive Davis pleier å avvikle i forkant av Grammy-showet i Los Angeles. Men Lewis forteller at hun nesten ikke klarte å snakke da idolet hennes plutselig sto foran henne.

 

- Det var fantastisk, jeg fikk møte mitt aller største forbilde gjennom alle tider, Whitney Houston. Hun så veldig godt ut. Clive introduserte oss, men jeg tror ikke jeg klarte å si så mye, jeg var overveldet, sier hun ifølge Female First. Lewis legger til:

 

- Etterpå ble det meg fortalt at Whitney uttalte til en venn mens jeg sang: «Gud, hun er en ung versjon av meg». For et kompliment!

 

Lewis sang hiten «Bleeding Love», samt en cover av låten «The First Time Ever I Saw Your Face». Også stjerner som Janet Jackson, Alicia Keys og Usher satt i salen. Den britiske sangfuglen minnes festen på følgende måte: - Det har vært nærmest surrealistisk, og det føles så fantastisk at jeg har sunget for så mange folk jeg beundrer. Bare det at Whitney vet hvem jeg er, er fantastisk. Jeg har vært så stor fan av henne i så mange år.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews