Alicia Keys har musikalsk sønn

(13.11.2012, sist oppdatert 13.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

I et nytt intervju forteller den amerikanske artisten Alicia Keys at det kan virke som om sønnen har arvet talentet hennes.

Keys og musikkprodusent-ektemannen Swizz Beats er sikker på at sønnen Egypt har arvet musikkinteresse og talent, og nå planlegger Keys å ta med sønnen på turné.

 

Hun sier til magasinet Hello!: - Han spiller piano. Egypt har også øre for rytmer og spiller allerede tromme. Han liker det meste når det gjelder musikk. Ungen lager lyder dagen lang.

 

Hun sier videre: - Han er så skjønn. Snart vil Egypt bli med meg på turné, og jeg tror han vil like å oppleve verden. Mest av alt vil jeg at han skal gjøre det han liker, uansett hva det måtte være.

 

Hun sier også at sønnen inspirerer henne mest av alt: - Han er det beste jeg noen gang har fått til! Han er den beste sangen jeg har skrevet, og den beste erfaringen jeg har gjort, slår hun fast.

(©NTB)

 


Les alt om Alicia Keys!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.414 sec - 1 pageviews