Gutta luftet unge kjærester

(14.06.2011, sist oppdatert 14.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Både Al Pacino og Alec Baldwin luftet sine flotte - og langt yngre - venninner på Tony-prisutdelingens røde løper søndag.

Pacino (71) dukket opp med sin argentinske kjæreste, den 31 år gamle skuespilleren Lucila Sola. De har vært sammen siden april i fjor, har vært gjennom et brudd - men bor nå sammen i Los Angeles, sammen med Solas datter.

 

Alec Baldwin (53) var svært opptatt av sin splitter nye flamme Hilaria Thomas, som er en 28 år gammel yogalærer som han ble sammen med i mai.

 

Baldwin var gjennom en svært bitter skilsmisse fra Kim Basinger for ti år siden, og eksparet har i en årrekke kranglet om foreldreretten til den felles datteren Ireland (15).

 

Det har ifølge UsMagazine ført til at han har vært innbitt singel i årevis. Derfor tror bladets kilde at Alec Baldwin nå mener alvor, siden han flere ganger har vist seg offentlig med Hilaria Thomas.

 

Alec Baldwin er i ferd med å spille inn filmen «Rock of Ages», der han ikler seg full hippiemundur - samtidig som han avslører at han drømmer om å bli borgermester i New York.

(©NTB)

 

 


Les alt om Al Pacino og Alec Baldwin!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews