Baldwin spiller Wahlbergs far

(20.05.2011, sist oppdatert 20.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Alec Baldwin og Mark Wahlberg spilte mot hverandre i 2006-filmen «The Departed». Nå skal de gjøre det igjen.

Alec Baldwin har nemlig sagt ja til å spille Mark Wahlbergs far i Will Ferrells nye film om rivaliserende fotballfans.

 

Filmen får tittelen «Three Mississippi» og vil ta for seg livet til to familier som heier på hver sitt lag i amerikansk fotball.

 

- Alec Baldwin er patriarken i en av familiene, og Wahlberg er sønnen hans. Hans familie begynner å erte på seg familien som bor over gata, sier produsenten Adam McKay til Entertainment Weekly.

 

Han sier videre om den kommende filmen: - Baldwins familie har ikke gjort det så bra, de eier en skikkelig luguber bar nede i byen, mens den andre familien, Will Ferrells familie, har stor suksess. Spillet blir mer og mer skittent ettersom årene går, og Ferrells familie begynner til slutt å ødelegge den andre. Da får Baldwins karakter hjerteinfarkt og det blir opp til Marks karakter å holde familien samlet - og slå tilbake.

 

Produsenten sier avslutningsvis: - Hele ideen er å lage en eneste gigantisk komedie. Vi vil befolke den med folk vi setter høyt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews