Baldwin sier sitt om flybransjen

(08.12.2011, sist oppdatert 08.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Onsdag tok Alec Baldwin bladet fra munnen og sa sin hjertens mening om den amerikanske flyindustrien.

Utfallet kom dagen etter at han ble kastet av et fly som tilhørte American Airlines. Opptrinnet skjedde på flyplassen i Los Angeles. Baldwin satt og spilte et spill på mobiltelefonen, og adlød angivelig ikke ordre om å skru den av. Etter å ha smelt med dodøra, ble han til slutt satt på bakken da kapteinen til slutt tok affære, melder amerikanske kjendisnettsteder.

 

I en artikkel på Huffington Posts hjemmeside ber Baldwin passasjerene på flyet om unnskyldning for eventuelle forsinkelser i forbindelse med opptrinnet. Men han benytter også anledningen til å si hva han mener om flybransjen.

 

Han mener servicen om bord har nådd et bunnivå som ville fått den amerikanske piloten, ingeniøren og filmprodusenten Howard Hughes (1905- 1976) til å rødme.

 

Skitne fly, og nærmest uspiselige måltider, er andre problemer han tar opp.

(©NTB)

 


Les alt om Alec Baldwin!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews