Baldwin er elefantenes venn

(16.03.2012, sist oppdatert 16.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Alec Baldwin oppfordrer amerikanere til å boikotte sirkus.

Baldwin, som i 2007 skjelte ut sin da 11 år gamle datter og kalte henne «en tankeløs liten gris» - er nemlig elefantenes venn. Og nå protesterer han mot behandlingen de får i sirkuslivet.

 

- Etter å ha jobbet med skuespillere i mange år, er det vanskelig å tro at noen skal måtte bli dratt sparkende og skrikende inn i showbusiness. Men når det gjelder elefantene i Ringling Bros. (et av de store, amerikanske sirkusene, red.anm.) så er det nøyaktig hva som skjer, sier Alec Baldwin i en video laget av den radikale dyrevernorganisasjonen Peta.

 

Dyrevennen Baldwin er ikke alene om å snakke elefantenes sak: Også Ashley Judd og Jada Pinkett Smith har uttrykt sin bekymring.

 

Men en talsperson for Ringling Bros., Stephen Payne, sier at opptakene av elefanter som videoen også viser, er gjort tilbake i 2009. Han hevder at sirkuset har endret sin praksis siden den tid.

(©NTB)

 


Les alt om Alec Baldwin og Ashley Judd og Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews