Baldwin: - «30 Rock» går i graven

(11.04.2011, sist oppdatert 11.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den populære TV-serien «30 Rock» skal legge opp til neste år dersom vi skal tro en av hovedrolleinnehaverne, Alec Baldwin.

Baldwin kom med annonseringen nylig under en veldedighetsfest i New York. Han forklarer nedleggelsen med at seriens skaper og stjerne Tina Fey, vil konsentrere seg om å lage film.

 

Han sier til New York Magazine: - Neste år blir det siste sesong for serien vår. Kontrakten vår går ut og Tina vil nok få en flott karriere med å regissere og skrive manus til filmer. Hun vil gjøre det bra.

 

Men siste ord er kanskje ikke sagt når det gjelder dette, og avisen The Age mener utspillet kan være ønsketenkning fra Baldwins side. En kilde i NBC sier: - Vi har ikke hatt noen diskusjoner angående at «30 Rock» skal legge opp etter neste sesong.

 

Baldwin har ikke gjort noen hemmelighet av at han snart ønsker seg ut av «30 Rock»-universet for å konsentrere seg om andre prosjekter. Og kanskje er dette en måte å skru opp lønna på, mener The Age videre.

(©NTB)

 


Les alt om Alec Baldwin!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews