Al Pacino blir smigret over å være rollemodell

(09.07.2010, sist oppdatert 09.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Al Pacino sier han blir smigret når unge skuespillere kaller ham et forbilde.

Skuespillerens karriere strekker seg over 40 år og inkluderer filmer som «Gudfaren», «Heat» og «Duften av kvinne».

 

- Jeg ser ikke på meg selv som noe annet enn en skuespiller som kjemper for å finne den neste rollen og når jeg får den prøver jeg å løse rollen, sier han til Total Film.

 

Og mens de unge skuespillerne ser opp til Oscar-vinneren Pacino sier han selv at han lærer like mye av dem som de gjør av ham.

 

- Jeg lærer av dem og det håper jeg at jeg alltid vil. Om jeg skulle gi dem noen råd så vil jeg si at det er et håndverk som du bare må holde gående. Gjør det hver gang du får sjansen og du skal ikke bry deg så mye om at det er en verden der ute med mye konkurranse. Du må lære opp deg selv. Du må lese. Du må se ting som inspirerer deg, sier han.

 

Al Pacino har ikke vært å se på det store lerretet siden «Righteous Kill» i 2008 og har siden laget TV-filmen «You Don?t Know Jack» i regi av Barry Levinson. Men neste år dukker han opp i filmen «The Son of No One».

 

Han skal også spille hovedroller i filmene «Mary Mother of Christ» og «King Lear» som får premiere i henholdsvis 2011 og 2012.

(©NTB)

 


Les alt om Al Pacino!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews