Knuste hjertet til 50 Cent

(27.01.2011, sist oppdatert 27.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

50 Cent sliter med hjertesorg etter at Chelsea Handler dumpet ham rett før jul.

Det melder Us Magazine, som siterer en kilde på at 50 Cent prøvde å vinne komikeren og talkshowverten tilbake ved å sende henne julegaver. Men Handler sendte dem i retur - med en lapp der det angivelig skal ha stått «jeg kan kjøpe mine egne presanger».

 

Paret skapte overskrifter i oktober i fjor da det ryktes at de datet. De svingte seg på en nattklubb i New Orleans, og Handler har selv tvitret et bilde der de koste seg i sengen - dog med teksten «jeg skjønner ikke hvorfor noen tror at jeg ville date en rapper».

 

Tidligere denne måneden sa Handler til US Magazine at «han er søt, og jeg elsker ham, men vi dater ikke». Da sa hun at hun bare var ute etter moro - og ikke ønsket noe mer seriøst.

 

Nå har hun kastet sine øyne på hotelleieren André Balazs. Han har en hang til høyprofilerte kvinner, og har vært involvert med alle fra Uma Thurman til Courtney Love.

 

- Han er akkurat hennes type, sier kilden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews