Kilmer i studio med 50 Cent

(15.07.2008, sist oppdatert 15.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

De er blitt venner under innspillingen av «Streets of Blood». Og ifølge Val Kilmer har han nå fått med seg 50 Cent i studio.

Val Kilmer er den siste Hollywood-profilen i rekken som ønsker å prøve seg som låtskriver og sanger. Han er for tiden på jakt etter en platekontrakt og håper på drahjelp fra en av rappens virkelige gullgutter, nemlig filmkollega 50 Cent, skriver nettstedet ContactMusic.

 

- Jeg tror ikke at han kommer til å produsere for meg, men han liker virkelig en av låtene mine. Jeg fortalte ham om en idé og hva jeg vil gjøre med låten, og han vil virkelig hjelpe til, sier Val Kilmer ifølge nettstedet ContactMusic.

 

I filmen «Streets of Blood» får vi et dypdykk ned i New Orleans lovløse gater etter orkanen Katrinas herjinger. Også Sharon Stone spiller i denne filmen. Charles Winkler regisserer og filmen gikk i innspilling i mai.

(©NTB)

 


Les alt om 50 Cent og Sharon Stone!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews