50 Cent tror ikke han vil leve mye lenger

(05.01.2012, sist oppdatert 05.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Curtis Jackson III, mer kjent som rapperen 50 Cent, er ikke mer enn 36 år - men tror ikke han vil leve så mye lenger.

Det sier han iallfall i en serie Twitter-poster han har lagt ut, der han raser mot plateselskapet Interscope for ikke å promotere musikken hans ordentlig.

 

- Jeg har mistet all tro på teamet jeg er med, tvitrer Jackson, som har slitt med å få ut sitt femte studioalbum, hans første utgivelse siden 2009.

 

- Musikk pleide å være så morsomt for meg, nå er jeg bare frastøtt av menneskene og politikken, skriver rapperen og sier at han ønsker å fokusere på en ny film, og ikke vil promotere musikken sin mer.

 

- Jeg skal levere albumet. Jeg er ikke sint, jeg er bare overbevist om at det ikke er slik jeg vil bli husket. For å være ærlig, tror jeg ikke kommer til å leve så mye lenger. Det var derfor jeg startet min Street King-bevegelse (en energidrikk der hver solgt flaske betyr et måltid for et sultende barn). Jeg ønsker å bety mer i andre menneskers liv.

(©NTB)

 

 


Les alt om 50 Cent!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews