50 Cent like sikker som Obama

(04.07.2012, sist oppdatert 04.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Veteranrapperen 50 Cent tar ingen sjanser, og kjører rundt i en skuddsikker bil like sikker som president Obamas. Det kan ha reddet livet hans.

Riktignok har ikke noen prøvd å skyte på ham igjen - slik det skjedde i 2000, da han ble truffet av ni kuler. Derimot berget standarden på bilen livet hans nylig.

 

Curtis Jackson, som han egentlig heter, var ute og kjørte på Long Island i New York 12. juni da sjåføren av en stor lastebil mistet kontrollen over sin bil - og krasjet rett inn i rapperens bil bakfra.

 

50 Cent ble fraktet på sykehus på båre, men unnslapp kollisjonen med bare små skader. Nå sier han til MTV at det var standarden på bilen som berget ham:

 

- Det ble mer skader på lastebilen enn på min bil, fordi jeg har nivå seks, det er et skuddsikkert kjøretøy. Det er samme standard som de bruker når de frakter Obama rundt.

 

50 Cent slår også hardt tilbake mot ryktene om at krasjet var arrangert for å skape publisitet rundt hans kommende nye album, og sier at han «har nok penger til å slippe å treffes av en lastebil for å tjene noen dollar».

 

 


Les alt om 50 Cent!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.216 sec - 1 pageviews