50 Cent har ivrige fans

(22.12.2010, sist oppdatert 22.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

To karer som tok seg inn i herskapshuset til 50 Cent i Connecticut, prøvde ikke å stjele noe - de ville bare besøke idolet.

En av dem ble funnet i skapet til rapperen, der han satt og drakk vin for seg selv. Nå sier søsteren hans til TMZ at han og kameraten bare ville «henge rundt» hjemme hos 50 Cent fordi de er «store fans».

 

- Han sier han aldri prøvde å stjele noe fra huset. De ønsket bare spenningen det var i å komme seg inn, hevder søsteren.

 

Ifølge politiet skal de to innbryterne ha vært i besittelse av marihuana da de ble arrestert hjemme i luksusboligen til 50 Cent.

 

Smartingene hadde parkert bilen sin i oppkjørselen og entret det 52 rom store huset gjennom en dør som sto ulåst. Det var sikkerhetsvakter som etter hvert tilkalte politiet utpå morgenkvisten.

(©NTB)

 


Les alt om 50 Cent!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews