Angelina og enken kjent gjennom barna

(16.05.2007, sist oppdatert 16.05.2007)

Angelina Jolie spiller den myrdede journalisten Daniel Pearls kone Mariane i filmen «A Mighty Heart», og lærte enken å kjenne gjennom barna.

Hun fikk rollen først etter å ha blitt venn med den sørgende Mariana. Enken sier til bladet Glamour at hun visste at hun og Angelina var beslektede sjeler. Derfor ville hun gjerne møte skuespilleren - på et leketreff med begges barn.

 

Selv sier Jolie til bladet, som gjør et dobbeltintervju med de to kvinnene, at hun var oppspilt - og litt forknytt - da hun skulle møte Mariana Pearl for første gang:

 

- Jeg husker at jeg var forbløffet over ditt mot og verdighet, men jeg følte også at du var en interessant kvinne, og lurte på hvordan du egentlig var. Da jeg fikk beskjeden, ble jeg glad for å høre at du ønsket et leketreff! Senere innså jeg at vi var de to verste menneskene til å klare å planlegge et slikt treff... fordi du hater telefoner like mye som jeg gjør. Så det holdt på ikke å skje, sier Jolie.

 

Men de klarte å få treffet i boks til slutt, og nå er barna deres perlevenner. Jolies adoptivsønn Maddox og lille Adam Pearl har funnet hverandre over «Jungelboken», mens lille Zahara er «vilt begeistret» for Adam, forteller Jolie.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no