Miller: Var delirisk på settet

(17.12.2012, sist oppdatert 17.12.2012)

Sienna Miller sier hun ble delirisk da hun ikke trappet ned men arbeidet for fullt under den første tiden av graviditeten.

30-årige Miller ble mor for første gang i juli, og forteller nå at hun var utmattet på grunn av det harde arbeidspresset hun utsatte seg for i den første tiden av graviditeten. Hun trappet nemlig ikke ned da testen slo positivt ut, men kjørte på som aldri før med innspillingen av filmen «The Girl».

 

Hun sier om denne tiden: - Jeg var ganske delirisk. Jeg filmet gjennom hele det første trimestret, det var ganske slitsomt. Men utmattelsen kunne jeg faktisk bruke i rollen.

 

Miller planla å ta en pause fra filminnspillinger etter at datteren kom til verden, men skiftet mening da hun ble tilbudt en rolle i Bennett Millers kommende film «Foxcatcher», som ble spilt inn i Pittsburgh. Hun sier til Observer:

 

- Jeg hadde lovet meg selv å ikke jobbe igjen så raskt etter fødselen, men det var en for god rolle til at jeg klarte å takke nei. Marlowe har vært på om lag 15 flyreiser allerede.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no