- Nirvana og McCartney på scenen

(12.12.2012, sist oppdatert 12.12.2012)

Paul McCartney er vokalisten når Nirvana står på scenen igjen onsdag kveld, ifølge The Sun.

Paul McCartney skal i all hemmelighet ha jobbet med Dave Grohl og Krist Novoselic i det siste. Artistene startet Nirvana sammen med Kurt Cobain, som tok sitt eget liv i 1994. Avisen forteller videre at det er Cobains plass på scenen Beatles-helten skal fylle.

 

Dette skal være første gang de resterende medlemmene fra Nirvana opptrer på omkring 20 år, og det skjer i forbindelse med en støttekonsert for dem som ble rammet av superstormen Sandy.

 

McCartney forteller at Grohl spurte om han ville spille litt med noen venner. I tillegg til Grohl og Novoselic skal Pat Smear, som også spilte med Nirvana, ha vært til stede under den første øvingen.

 

- Jeg visste ikke riktig hvem de var. De snakket om hvor godt det var å være sammen igjen. Jeg sa «Hva? Har dere ikke spilt sammen på så lang tid?». Så hvisket noen til meg: «Det er Nirvana. Du er Kurt». Jeg kunne ikke tro det», sier McCartney.

 

Også The Rolling Stones, Bruce Springsteen and the E Street Band, Paul, Bon Jovi, The Who, Billy Joel og Kanye West er blant navnene som skal opptre under støttekonserten i Madison Square Garden onsdag.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no