Fox ansatte barnepike

(07.12.2012, sist oppdatert 07.12.2012)

Filmstjernen Megan Fox ansatte en barnepike etter uker uten søvn. - Jeg ante ikke at spedbarnsfasen var så krevende, sier hun nå.

26-årige Megan Fox fikk sitt første barn i september, sammen med skuespillerektemannen Brian Austin Green. I et nytt intervju forteller hun hvordan hun til å begynne med ville klare alt selv. Men nå har paret ansatt «nattevakt"; en barnepike som tar nattskiftet to ganger i uken.

 

Hun forteller til Daily Mirror: - Å ha et nyfødt barn i huset, er krevende. Det er mye jobb og jeg tillot ingen hjelp fordi jeg overvurderte min egen styrke. Jeg hadde ingen anelse om hvor krevende en baby kan være, så Brian og jeg ble til slutt helt utslitte.

 

Hun sier videre om sitt møte med foreldreskapet: - Du sover aldri og hele livet er sentrert rundt denne bylten som trenger deg konstant. Og jeg elsker det, det er dette jeg har drømt om siden jeg var en liten jente. Men for to uker siden sa jeg til Brian: «Vi må få oss en barnepike nå, ellers går det mot skilsmisse. Dersom ingen i huset her sover, kommer vi til å ta livet av hverandre».

 

Fox hjelper også til med omsorgen for Brians førstefødte sønn Kassius (10), som han har fra et tidligere forhold.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no