Emma Watson velger karrierevei

(28.11.2012, sist oppdatert 28.11.2012)

Emma Watson er kjent fra både filmroller og modelloppdrag. Nå vil hun legge motekarrieren litt inn på hylla - til fordel for skuespillerkarrieren.

Det er magasinet Savoir Flair som har snakket om Watson om hva hun vil gjøre framover. For de fleste er nok 22-åringen fremdeles mest kjent som skuespiller, og spesielt for rollen som Hermine Grang i «Harry Potter»-filmene. Men Watson har også vært modell for Burberry og Lancôme. Nylig slo hun seg også sammen med moteselskapet People Tree, som kreativ rådgiver og designer. Savoir Flair spurte Watson om hvorvidt mote er noe hun kommer til å satse mer på. Det er det trolig ikke, kunne stjernen avsløre:

 

- Det var moro da jeg var yngre, men jeg trolig helt ærlig det ikke kommer til å bli en så stor del av framtiden min. Nå når jeg vet at det er skuespiller jeg vil være, er det mer der lidenskapen og oppmerksomheten min er.

 

Watson har til stadighet fått tittelen «best kledde», og har det med å få mye oppmerksomhet når hun entrer underholdningsverdenens røde løpere.

 

- Jeg er fremdeles veldig interessert i mote, men det blir litt mye. Oftere og oftere merker jeg at jeg ikke har lyst til å gå i kjole og bruke tung sminke... Jeg vil heller bruke jeans. Det er ganske intenst å ha det slik hele tiden, sier hun.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no