Lindsay Lohan får ny halvbror

(20.11.2012, sist oppdatert 20.11.2012)

Lindsay Lohan har visst nok ikke bestemt seg for om hun vil møte det nye familiemedlemmet som er på vei.

Skuespillerens far venter smått igjen, det er en liten gutt på vei, melder The Huffington Post.

 

Og da har Michael Lohan akkurat fått svar på en farskapstest som viser at han er far til 17 år gamle Ashley Horn. Lohan, som har kuttet ut kontakten med faren, sier at hun ikke vil ha noe med dette sirkuset og gjøre.

 

En kilde sier følgende om Lindsay Lohans reaksjon på gutten som er ventet i slutten av januar: - Lindsay er veldig lojal mot moren Dina og har ikke tilgitt Michael for å lekke en telefonsamtale forrige måned. Det som gjør omstendighetene rundt den nye babyen ytterligere komplisert, er at han venter barn med en av Lindsays tidligere venninner.

 

Men Michael Lohan sies å ha lyst til å snakke med Lindsay selv, for å høre hva hun tenker om begge de «nye» barna hans. Han sier ifølge Huffington Post:

 

- Det som gjør meg forbanna, er at folk sier ting som verken hun eller jeg har sagt. Dersom det ikke er fra henne selv, så betyr det ingenting.

 

En kilde nær Lindsay Lohan sier at unge Lohan ikke har noe personlig imot 17-årige Ashley, men at hun finner hele situasjonen svært vanskelig. Hun vil ikke møte halvsøsteren ettersom faren fortsatt var gift med moren hennes da han hadde en affære med Ashleys mor i 1995.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no