Gikk sammen på røde løperen

(13.11.2012, sist oppdatert 13.11.2012)

Robert Pattinson og Kristen Stewart dukket opp sammen for å gå ned den røde løperen - som for anledningen var svart i beste vampyrånd- på «Twilight»-premieren i Los Angeles mandag.

Dette er første gang de gjør en slik felles opptreden sammen etter at Stewart ble tatt på fersken da hun var utro med «Snehvit»-regissør Rupert Sanders i juli. Ryktebørsen skal ha det til at paret har funnet sammen igjen, etter at de flere ganger er observert i lag de siste ukene. Selv har de valgt ikke å kommentere det.

 

Mandag kveld gjorde Pattinson og Stewart uansett svært gode miner til slett spill da «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» hadde premiere på Nokia-teatret. De poserte sammen på bilder, der det svermet av fotografer rundt dem - men tok seg også tid til å signere autografer.

 

- For å være ærlig, er dette en helt surrealistisk tid. Jeg prøver å suge det til meg, jeg forsøker å være til stede, sier Stewart til LA Times om at dette er den store finalen i «Twilight»-eventyret, siden denne femte filmen er den siste. Pattinson medga overfor Eonline at han ikke engang hadde sett den.

 

- Det er en underlig opplevelse. Derfor ventet jeg med å se filmen til i kveld. Det er så annerledes å se den sammen med fans, i stedet for på en DVD.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no