- Demi Moore vil hente healer til LA

(24.10.2012, sist oppdatert 24.10.2012)

Skuespiller Demi Moore skal være så sønderknust etter skilsmissen fra Ashton Kutcher at hun nå vil flytte en healer hun har brukt i Mexico, til sitt hjemsted i Los Angeles.

Moore skal ha forsøkt alt mulig for å komme seg over bruddet med sin langt yngre ektemann. Hun har også søkt råd fra Michael Jacksons tidligere guru, Deepak Chopra, og hun har festet på nattklubber med blant andre den unge skuespilleren Zac Efron, hevder The Sun. Hennes jakt på lykke skal angivelig nå ha nådd Mexico, hvor hun har funnet en healer som hun har tro på at kan hjelpe henne.

 

En venn av superstjernen sier:

 

- Demi er desperat og vil forsøke alt som hun tror kan gjøre henne lykkelig igjen. Etter at hun forlot Ashton har hun vært en skygge av sitt tidligere jeg. Det er nå mer enn et år siden hun tok ham i utroskap, og hun synes fortsatt livet er virkelig hardt.

 

Ashton Kutcher og Demi Moore var gift i seks år. Ashton Kutcher skal den siste tiden ha datet skuespilleren Mila Kunis. Dette skal også ha gått svært inn på Demi Moore, som ifølge vennen har brukt en formue på å fly fram og tilbake til Mexico for å oppsøke sin healer. Derfor vil hun nå flytte healeren til Los Angeles, ifølge en av vennene hennes.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no