Bret Easton Ellis støtter Paris Hilton

(24.09.2012, sist oppdatert 24.09.2012)

Selv om Paris Hilton har krøpet til korset og beklaget sine uttalelser om homofile, rykker nå «American Psycho»-forfatteren Bret Easton Ellis ut med et slags forsvar for henne.

I helgen erklærte Ellis på Twitter: «Jeg er på en måte enig med henne», før han la til at han selv hadde brukt sjekkeappen Grindr, og at «hun treffer ganske nært».

 

 

Grindr bruker geolokasjon, så brukerne kjapt finner andre brukere i nærheten av sin egen posisjon, og markedsfører seg spesifikt mot homofile.

 

Det var da Paris Hilton tok taxi sammen med en homsevenn som viste henne Grindr, at hun utbrøt at «homser er antakelig de kåteste mennene i verden», og at «de fleste av dem antakelig har aids». Men taxisjåføren tok opp samtalen - og solgte opptaket til sladrenettstedet Radaronline.

 

Bret Easton Ellis har i intervjuer ikke ønsket å definere sin seksualitet, samtidig som han har fortalt om både mannlige og kvinnelige kjærester. Det er bare én måned siden forrige gang forfatteren skapte oppstuss på Twitter:

 

Da gikk han hardt ut mot at Matt Bomer - skuespilleren kjent fra «Magic Mike» - som «et helt latterlig valg» til å spille Christian Grey i filmatiseringen av «Fifty Shades of Grey» fordi han var åpent homofil.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no