Krangler om bryllupscrash

(24.08.2012, sist oppdatert 24.08.2012)

Var Taylor Swift ubuden gjest som ble kastet ut fra et Kennedy-bryllup sist helg - eller ikke? Kranglingen inntar nye høyder i amerikansk kjendispresse.

Swifts leir benekter innbitt at Swift (22) og hennes fire yngre kjæreste Conor Kennedy måtte bes to ganger om å forlate bryllupsfeiringen - slik brudens mor, Victoria Gifford Kennedy, fortalte tidligere denne uken.

 

Paret dukket opp ubedt, og forlot først middagen, før de dukket opp igjen da dansen begynte. Da ble de på ny bedt om å gå for ikke å stjele all oppmerksomhet.

 

Sangfuglens PR-folk hevder derimot at hun var invitert, og at «bruden takket henne varmt». Men nå får brudens mor støtte av sin egen stemor Kathy Lee Gifford - som tilfeldigvis også er medprogramleder for NBCs «The Today Show».

 

Hun var selv til stede under bryllupet, og forteller at unge Conor sendte Victoria Gifford Kennedy, som er hans tante, en tekstmelding én time før bryllupet. Der skrev han at han kom - og om det var greit at han hadde med Taylor Swift.

 

- Hun svarte hyggelig «vær så snill å la være å komme». Og gjett hva som skjedde? De dukket opp, sa programlederen på sitt eget show, og fortalte at hun selv så hvordan Conor kom ut, tok Taylor i hånden - og gikk.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no