Cher avviser ekteskapsrykter

(23.08.2012, sist oppdatert 23.08.2012)

Cher skyter ned ryktene om at hun skal gifte seg med bikerkjæresten.

«Skjønne dere, må gjør det klart, gifter meg ikke med Tim» tvitret den 66 år gamle poplegenden - etter at ryktebørsen hevdet at hun var i ferd med å forberede bryllup med Tim Medvetz.

 

Han er tidligere medlem av Hells Angels, er nå fjellklatrer og Harley-bygger - og er 42 år gammel, et år yngre enn Chers eldstesønn. Men begge sønnene hennes oppmuntret moren til å gjenoppta kontakten med Medvetz, som hun tidligere gjorde det slutt med fordi de hadde det for travelt.

 

Tabloidene spekulerte i om det som eventuelt ville vært Chers tredje ekteskap, skulle finne sted til høsten. Men det spørs om Cher akter å prøve seg på giftermål igjen:

 

Først var hun gift med Sonny Bono i 13 år frem til 1975, og fikk en datter, som nå er blitt kjønnsoperert og er sønnen Chaz Bono (43). Senere samme år slo Cher sine pjalter sammen med musikeren Gregg Allman, fikk sønnen Elijah Blue (36), men skilte seg etter 4 år. Til tross for romanser med alt fra Elvis Presley, Eric Clapton og Gene Simmons til Tom Cruise og Warren Beatty, har hun siden vært singel.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no