Brad Pitt: - Får aldri nok penger

(16.08.2012, sist oppdatert 16.08.2012)

Brad Pitt sier han gjerne skulle hatt flere millioner, dette til tross for at han er en av verdens best betalte skuespillere.

Skuespilleren er forlovet med en annen styrtrik Hollywoodskuespiller, Angelina Jolie, og sammen skal de være god for 172 millioner pund. Men det er ikke nok, synes Pitt ifølge The Sun.

 

Men ønsket om mer penger, er kanskje ikke så egoistisk som først antatt. Pitt og Jolie er kjent for å donere mye penger til veldedighet, og han vil gjerne ha mer penger for å hjelpe verdens trengende. Han sier: - Hør, uansett hvor mye du gir, er det aldri nok. Det er umulig å fikse den globale fattigdommen, det er bare for mange hjemløse i verden.

 

Han legger til: - Dersom du gir til hver eneste tigger på gata, ender du opp med tomme lommer selv.

 

Pitt og Jolie har gitt millioner til fattige gjennom sin Jolie-Pitt Foundation. Paret har tidligere uttalt at de forsøker å lære barna sine at materielle gleder ikke er det som betyr mest her i livet. De har feiret jul med hjemmelagede gaver, og Pitt har uttalt: - Vi prøver å holde forbruket nede på et minimum og vi unngår manipulative TV-reklamer. Når vi feirer noe, må alle lage noe selv.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no