Kelsey Grammer setter kona først

(03.08.2012, sist oppdatert 03.08.2012)

Skuespilleren Kelsey Grammer, som nylig ble far igjen i en alder av 57 år, har tydeligvis forstått hva som er viktigst i livet.

Da han var midtpunktet for en pressekonferanse torsdag, hvor han snakket om sitt nye TV-show «The Boss», var han ikke snauere enn at han svarte da kona ringte ham på mobilen. Da han så hvem som forsøkte å ringe ham, sa han til de fremmøtte: - Jeg må svare på denne, bare et øyeblikk.

 

Samtalen, gjengitt på RadarOnlines nettside, gikk omtrent som følger: «Hei, ok, kult. Jeg er på scenen nå, men bare fortsett. Ja, det høres flott ut. Vet du hva. De kan ta med seg sine egne lastebiler. Ok, flott kjære, men ring Stan også». Mikrofonen til Grammer ble ikke slått av, så hele salen fikk med seg samtalen, melder kjendisnettstedet.

 

Da Grammer senere ble spurt om telefonsamtalen, sa han at kona Katye og den nyfødte datteren Faith er det viktigste i livet hans.

 

- Det er noen ting i livet som er viktigere enn andre, og min kones velbefinnende er på toppen av alle lister.

 

Og selv om enkelte kanskje vil mene Grammers mobilstunt var uprofesjonelt, er det nok mange kjendiskoner, med tidvis fraværende menn, som applauderer skuespillerens prioritering.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no