- Spears usikker på giftermål

(30.07.2012, sist oppdatert 30.07.2012)

Britney Spears, som har vært gift to ganger tidligere, er usikker på hvilken type bryllupsfest hun skal gå for.

Popsangeren er klar for å smis i hymens lenker igjen. Den utvalgte er kjæresten over lang tid, hennes tidligere manager Jason Trawick. Ifølge rykter planlegges det bryllup opp mot kommende jul, men nå heter det at Spears vil utsette planene ettersom hun er usikker på hva slags type bryllup hun ønsker.

 

Kilden sier til den ikke alltid helt etterrettelige National Enquirer magazine:

 

- De har fortsatt ikke satt noen dato eller lagt noen reelle planer. Jason vil gjerne gifte seg til jul, og vil gjerne ha en kjempefest. Britney, på sin side, holder imidlertid igjen og synes det er vanskelig å legge planer.

 

Kilden, som angivelig har kjennskap til disse tingene, sier videre: - Hun klarer ikke å binde seg til konkrete planer. Hun vet ikke hvordan hun vil løse dette. Det blir tredje gang for henne, så derfor er hun usikker på i hvor stor skala hun skal satse.

 

Popstjernen giftet seg impulsivt med barndomskjæresten Jason Alexander i Las Vegas, en ekteskapsinngåelse som ble annullert etter knappe 55 timer. Deretter giftet hun seg med danseren Kevin Federline. Alt skjedde i 2004. Siden fikk hun to sønner med Federline. Hun forlovet seg med Trawick i desember i fjor.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no