- Dronningen likte seg ved Bonds side

(30.07.2012, sist oppdatert 30.07.2012)

Den britiske dronningen gjorde et sporty stunt i forbindelse med åpningen av OL i London fredag.

I god tid før festivitasen slapp dronning Elizabeth et kamerateam inn på slottet sitt og lot seg filme sammen med Agent 007-skuespilleren Daniel Craig, på målbevisst vei bortover korridorene.

 

Klippet ble vist under åpningen. I sekvensen skulle det endatil se ut som om dronningen gikk inn i et helikopter sammen med Craig, for senere å ankomme åpningsseremonien ved hjelp av en fallskjerm.

 

Den britiske monarken innrømmer nå at hun liker humoren i innslaget. Det var i en samtale med Londons ordfører at 86-åringen fortalte hva hun synes om innslaget, melder The Mirror. Ordføreren innledet med å si «Du var strålende, Madam», hvorpå dronningen repliserte «Ja, det var ganske festlig».

 

Ifølge kilder i produksjonen skal dronningen umiddelbart ha takket ja da hun ble spurt om å bidra, og filmsnutten fra slottet kom i boks allerede på første forsøk. En kilde sier: - Det var ikke slik at vi måtte overtale dronningen for å få henne med. Hun takket ja med én gang. Hun syntes det var fantastisk morsomt. Hun likte hele konseptet. Da vi kom ut for å filme, var hun svært naturlig. Tok det lang tid? La meg bare si at det hele var i boks etter første forsøk.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no