Paris slo tilbake mot onkelen

(19.07.2012, sist oppdatert 19.07.2012)

Michael Jacksons datter Paris (14) slo tilbake mot onkelen Randy Jackson, og hevdet han spredte rykter.

Tidligere denne uken ble det lekket et brev fra Randy og søsknene Janet, Rebbie, Tito og Jermaine med påstanden om at Michael Jacksons testament var forfalsket og at den avdøde lillebroren aldri hadde undertegnet det.

 

De fem søsknene, som alle er utelatt av testamentet, krevde at bostyrerne måtte gå av. De hevdet også at moren Katherine Jackson sliter med dårlig helse og nylig hadde hatt et lite slag. Randy Jackson bekreftet på Twitter at det lekkede dokumentet var ekte - og det fikk unge Paris til å se rødt, ifølge Celebuzz.

 

Hun tvitret tilbake: - Jeg kommer til å gjøre det klart at alt som er sagt om bestemoren min er et rykte og at ingenting har skjedd, hun har det fullstendig fint. Jeg vil forsvare mitt elskede familiemedlem med alt jeg har, selv om det er fra andre familiemedlemmer, skrev Paris, som kort tid senere slettet både denne Twitter-meldingen - og en skarp en som hun sendte rett til onkel Randy.

 

Katherine Jacksons advokat rykket også ut på CNN og sa at hans klient er «usedvanlig klar» og «gjør en fremragende jobb med å ta hånd om Michaels barn».

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no