Jolie advarer Clooney

(07.06.2012, sist oppdatert 07.06.2012)

Jolie advarer Clooney. Foto: © Josie Kern / PR Photos
George Clooney og Brad Pitt har en hjertelig og spøkefull tone når de er sammen. Foto: © Josie Kern / PR Photos
Angelina Jolie advarer George Clooney, kjent for å spøke med og lure Brad Pitt, da hun frykter at det kan vanke lurerier og tull i det forestående bryllupet.

Clooney og Pitt er Hollywoods «wonderboys» og bestevenner, og helt siden en filminnspilling førte dem sammen, har det gått heftig for seg på spøke- og lurefronten.

 

Men en kilde sier til den ikke alltid like etterrettelige National Enquirer at den vordende brud frykter at dårlige spøker skal ødelegge den store dagen.

 

Kilden sier: - Angie ringte George personlig og fortalte ham at hun mener alvor. George fikk meldingen - klart og tydelig - spesielt siden også Brad fulgte opp med sin egen telefonsamtale. Der fikk han George til å inngå «våpenhvile» på spøkefronten - helt til bryllupet er over.

 

George Clooney skal omsider ha gått med på å holde lav spøkeprofil, men han skal ha innrømmet til venner at det blir hardt å holde ord.

 

Brad Pitt uttalte for en tid siden at det var han som startet «spøkekrigen». Det gjorde han ved å sende et skriv til alle involverte på «Ocean‘s 12»-settet, der det sto at Clooney fant rollen sin vanskelig. Derfor måtte alle referere til ham som Mr. Ocean, og helst holde seg langt unna ham slik at han fikk konsentrere seg.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no