Pitt og Jolie aktuelle for gatefest

(31.05.2012, sist oppdatert 31.05.2012)

Brad Pitt og Angelina Jolie vil muligens hive seg med på en gatefest i sitt nye nabolag i London-området Richmond. Anledningen er jubileumsfeiringen for dronningen.

Paret og deres seks barn oppholder seg for tiden i Storbritannia mens Jolie spiller inn eventyrfilmen «Maleficent», og den celebre familien sies å ha sikret seg billetter til en fest nær hjemmet sitt i Richmond lørdag 2. juni. Da skal dronning Elizabeth feries stort over hele landet for sine 60 år på tronen.

 

En kilde i festkomiteen til Ham & Petersham Jubilee Tea Party sier: - Brad og Angelina er klar over festen. De har fått all nødvendig informasjon og har vist interesse.

 

En annen kilde sier ifølge magasinet Grazia: - Brad og Angelina elsker England og har følt seg velkommen i Richmond. De vil gjerne omfavne jubileet - barna er veldig spente på feiringen de også.

 

Festen inkluderer konkurranser for far og sønn, cricketmatch, ansiktsmaling, fotballkamper for barn og kakebaking-konkurranse.

 

Organisator Emma Gibbons sier til magasinet: - Hele arrangementet er basert på lokale krefter. Vi ville blitt så begeistret om Brad og Angelina kom.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no