Beth Ditto: - Jeg var deprimert

(11.05.2012, sist oppdatert 11.05.2012)

Gossip-frontkvinnen Beth Ditto forteller at hun slet med depresjon etter at faren hennes gikk bort.

Sageren mistet faren Homer i mai 2011. Det var en periode hvor hun forsøkte å jobbe i studio med Mark Ronson, men hun mistet interessen og fokuset etter at faren døde.

 

Hun sier: - Jeg likte godt å jobbe sammen med Mark. Men det var så mye som foregikk. Min far døde, vet du. Jeg ble så deprimert. Helt ærlig så klarte jeg ikke å bry meg om noe. Det tok lang tid å innse at jeg var deprimert. Jeg visste det ikke! Jeg visste bare at jeg var skikkelig sur, og at det var dager hvor jeg bare sov i 24 timer - uten å reflektere over det.

 

Sangeren legger til: - Av en eller annen grunn slo det meg ikke at det hele skyldtes tapet av min far.

 

Å miste faren fikk Ditto til å forstå hvor viktig familie er for henne, forteller hun videre til magasinet Attitude: - Jeg bare forsto det: Vi er dødelige, sier hun.

 

Og kanskje har dette ført til at Ditto nå ønsker å formalisere forholdet sitt. Hun ønsker å gifte seg med kjæresten Kristin Ogata i april, neste år, på Hawaii. Ditto sa nylig til The Guardian: - Hun er fra Hawaii og jeg er fra Arkansas. Så jeg ser for meg at det kan bli et hysterisk morsomt bryllup, med kulturkollisjoner.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no