Longoria: - Vi kom godt overens

(11.05.2012, sist oppdatert 11.05.2012)

Det nærmer seg slutten på den populære TV-serien «Frustrerte fruer». Samtidig florerer ryktene om at stemningen på TV-settet var alt annet enn god den siste tiden.

I et intervju på amerikansk fjernsyn måtte skuespilleren Eva Longoria svare på om stemningen i den fiktive gata Wisteria Lane har vært god. Rykteflommen startet da navnet til Teri Hatcher manglet på avskjedsgavene Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman og Vanessa Williams ga til crewet.

 

Da David Letterman spurte Eva Longoria om den påståtte misstemningen mellom skuespillerne, svarte hun: - Alle kommer godt overens.

 

Hun snakket videre om hvorfor de ga kofferter i avskjedsgave til teamet som har jobbet med serien i flere år. Skuespilleren, som spiller Gabrielle Solis i serien, sa: - Vi ga crewet kofferter, med påskriften «Ta oss med på alle reiser», slik at de skal klare å gå videre

 

På spørsmål om det forelå konkurranse mellom noen av kvinnene, svarte Longoria bare: - Ikke egentlig. Dette er skuespill, ikke fotball, melder Yahoo.

 

Siste episode av den populære komi/dramaserien «Frustrerte fruer» sendes 13. mai i USA.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no