- Pitt tar bryllupskontroll

(02.05.2012, sist oppdatert 02.05.2012)

Brad Pitt har tatt kontroll over bryllupet. Det er ventet at han og Angelina Jolie tar steget til alters denne sommeren.

Nå heter det at skuespilleren virkelig legger seg i selen for å lage en uforglemmelig dag for seg, Angelina Jolie og de seks barna, skriver magasinet Grazia.

 

Bryllupet skal angivelig stå i Frankrike, og Pitt overlater ikke noe til tilfeldighetene dersom vi skal tro en kilde, som sier: - Brad har satt i gang en gedigen oppgradering av boligen og bruker spesialister på slottsrestaurering.

 

- Brad har brukt over 10 millioner pund allerede. Nå tilbyr han heftige bonuser til arbeiderne dersom de får alt ferdig til sommeren. Han prøver endatil å få laget en landingsstripe ved huset, slik at gjester kan ankomme i privatfly - men det kan bli heller vanskelig.

 

Han har også tatt kontroll over bryllupsmenyen, hevder kilden: - Brad har tatt kontakt med lokale eksperter. Han vil ha mat fra området, så dette blir noe for lokalhistorien. Han har smakt på franske retter i ukevis nå, og jakter på den perfekte menyen - samt perfekte viner som passer til.

 

Onde tunger vil ha det til at Pitt nå nærmest konkurrerer med ekskona Jennifer Aniston om å lage det mest perfekte bryllupet. De to var gift fra 2000-2005. Nå smiler lykken endelig til Aniston igjen, som har flyttet sammen med skuespillerkjæresten, Justin Theroux.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no