- Rihanna på husjakt i Storbritannia

(23.04.2012, sist oppdatert 23.04.2012)

Rihanna jakter angivelig på et nytt krypinn i Storbritannia foran sitt tre måneder lange opphold i England, i forbindelse med en ny moteserie.

Artisten planlegger et opphold i London i mai når hun skal bidra i en ny TV-serie for Sky. Hun sies å glede seg stort - ettersom hun er en stor fan av England og britisk humor. For tiden skal hun være på jakt etter det perfekte krypinn, dersom vi skal tro kilder. En kilde sier til The Sun:

 

- Rihanna kommer tilbake til Storbritannia for å være med i dokusåpen og har bestemt seg for at hun vil slå seg litt til ro mens hun er her. Selv om hun vil fly litt til og fra, vil hun ha basen sin i London. Rihanna har instruert teamet og sagt de må finne henne en eiendom i eller rundt hovedstaden.

 

- Tidligere vurderte hun å kjøpe eiendom øst i London, men nå ser hun etter andre aktuelle steder og har funnet ut at eiendommen bør ha gjerder og port slik at hun kan holde fans og fotografer unna.

 

Den nye serien som Rihanna skal være med i, handler om jakten på en ny motedesigner. - Hun er svært engasjert i dette og vil gi alt. Alle er overrasket over hvor mye hun vil bidra med, sier kilden videre til The Sun. Og legger til at stjernen for tiden er mest interessert i å finne noe i området mellom Kensington og Earl‘s Court.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no