Johansson åpen om ny mann

(13.04.2012, sist oppdatert 13.04.2012)

Scarlett Johansson (27) åpner nå opp om at hun har en ny mann i livet sitt; PR-mannen Nate Taylor.

Scarlett Johansson har hatt et turbulent kjærlighetsliv, med brudd fra ektemannen Ryan Reynolds og et kort forhold til Sean Penn.

 

Men nå ser det ut til at et en ny mann gjør livet lysere for skuespilleren. Hun sier selv at hun er på et bra sted nå, takket være reklamemannen Nate Taylor.

 

Tidligere har Johansson ikke villet kommentere ryktene, men nå sier hun: - Alt er veldig fin akkurat nå, det har vært en veldig fin tid. Jeg har følt ro i en viss forstand. Jeg liker å utfordre meg selv på jobben og jobbe hardt, og da er det fint å henge med folk som gir deg ro i sjelen utenom arbeidstid. Det er alt.

 

Hun sier om det opprivende året, som også inkluderte at nakenbilder av henne ble lekket ut på nettet: - Ja, det var et interessant år.

 

Til Vogue sier hun imidlertid at hennes nye mann fint klarer å tilpasse seg all galskapen i rampelyset: - Det må være merkelig for ham. Det er en bisarr virkelighet, så det er en tilpasning. Jeg mener, det må være en overgang for ham. Men han tar det hele utrolig godt.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no