Megan Fox snakker om stesønnen

(10.04.2012, sist oppdatert 10.04.2012)

Det verserer rykter om at skuespilleren Megan Fox er gravid. Om ryktene medfører riktighet, vites ikke, men Fox er utvilsomt glad i barn.

Nå snakker skjønnheten om hvordan stesønnen Kassius har forandret livet hennes. 25-åringen, kanskje mest kjent fra «Transformers»-filmuniverset, giftet seg med skuespilleren Brian Austin Green i juni 2010. Hun kaller Kassius, som Green har fra forholdet med Vanessa Marcil, (10) en real bonus, og sier:

 

- Det er mange ting som gjør meg glad. Men jeg føler nok dypest sett lykke når min ni år gamle stesønn sier at jeg er fin. Kassius er en av de nydeligste tingene i livet mitt.

 

- Da jeg begynte å leve sammen med Brian, var sønnen hans bare to år og jeg var 18. Men jeg følte der og da at vi utgjorde en familie sammen. Kassius er en stor del av min verden som veldig få virkelig forstår når det gjelder meg. Jeg elsker å være stemor og jeg føler erfaringen virkelighetsorienterer meg når ikke mye annet gjør det, sier hun.

 

Hollywood-stjernen, som ble oppdratt i en familie som sverget til pinsebevegelsen, har også stor glede av kirken. Og hun forstår ikke hvorfor folk må krangle om religion. Hun sier til The Sun:

 

- Jeg finner det alltid underlig når ulike kristne menigheter ser på hverandre som fiender. Jeg tror alle religioner har de samme prinsipper og en overordnet tro på Gud, så jeg prøver å bruke religion på en ikke restriktiv men svært åpen måte. Jeg går regelmessig til kirke i Los Angeles - en som er veldig åpen og ikke dømmende. Religion kan være en vakker ting.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no