Kritiserer fest mens Whitney lå død

(14.02.2012, sist oppdatert 14.02.2012)

Musikkmogulen Clive Davis får sterk kritikk fra funkdronningen Chaka Khan. Hun mener han burde avlyst festen han avholdt mens Whitney Houston lå død fire etasjer over.

- Jeg forstår ikke hva som får en person til å ha fest i en bygning der den personen som han har hatt så stor innflytelse på livet til, døde. Jeg forstår ikke hvordan festen kunne foregå, sa Khan da hun mandag var gjest hos Piers Morgan på CNN.

 

- Det hadde vært greit om det hadde vært en virkelig hyllest. At alle samlet seg, sa en bønn, spiste middag og gikk hjem, sier hun.

 

Chaka Khan fløy selv fra Miami til Los Angeles for å gå på Grammy-prisutdelingen samt Clive Davis‘ tradisjonelle førfest. Rett etter ankomst fikk hun beskjed om at Whitney var død. Hun sier hun ble «som lammet» - og at hun ikke begriper at så mange deltok på festen på Beverly Hilton-hotellet, mens politiet fremdeles drev sin etterforskning.

 

- Jeg synes det var det fullstendige vanvidd. Jeg kjente Whitney, og jeg tror ikke hun ville sagt «showet må fortsette». Hun var den type kvinne som ville sagt «stopp alt, jeg kommer ikke til å være der», sa Khan.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no