- Ingen private spørsmål

(24.01.2012, sist oppdatert 24.01.2012)

Vanessa Paradis vandret ned den røde løperen alene på premieren for sin nye film. På forhånd hadde fremmøtt presse fått streng beskjed: Ingen private spørsmål var tillatt å stille.

Dette var Paradis‘ første offisielle opptreden etter at bladet People hevdet å avsløre at hun og partneren de siste 14 årene, Johnny Depp, lever hver for seg.

 

- Hun var som hun alltid er - høflig, smilte og sa hei til alle da hun kom inn, sier den franske TV-reporteren Christophe Beaugrand til People.

 

Premieren på «Café de Flore» var i Paris, og Vanessa Paradis (39) var i selskap med søsteren Alysson. Johnny Depp (48) ble sist sett i Los Angeles torsdag.

 

Det var i forrige uke at nettstedet siterte en rekke anonyme kilder på at forholdet mellom Paradis og Depp på det nærmeste skal være over. De har ikke vist seg på premierer sammen på over et år. Før levde de et fredelig familieliv med barna Lily-Rose (12) og Jack (9) i en liten fransk by. Nå holder de hus i Los Angeles - hvis de i det hele tatt er i samme by, skriver People.

 

- Det er så trist, sier en av kildene.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no