Dempsey prioriterer bilkjøring

(11.01.2012, sist oppdatert 11.01.2012)

Skuespiller Patrick Dempsey sier gjerne ja til en ny runde med «Grey‘s Anatomy» - så lenge det ikke går ut over racerbilkjøringen hans.

Denne uken har stjernen og hans team deltatt på «Rolex 24» i Daytona, hvor Dempsey har rollen både som sjåfør og bileier. På billøpets pressekonferanse fikk han spørsmål om han vil fortsette i rollen som Dr. Derek Shepherd. Dempsey har nemlig ikke kontrakt lenger enn ut denne sesongen.

 

- Det viktigste for meg er å få tid til kjøringen. Så hvis jeg ikke går glipp av løp, forblir jeg sannsynligvis på «Grey‘s Anatomy», fortalte han til The Daytona Beach News Journal.

 

- Jeg har vært veldig heldig som har fått være med i en suksessfull serie. Forhåpentligvis kan vi komme til en enighet som alle kan dra nytte av, fortsatte han, og legger ikke skjul på at det er rollen som Dr. Shepherd som har finansiert bilkarrieren.

 

- Når man ser på alt som skjer i verden for tiden, er jeg heldig som har en jobb i det hele tatt, og det er noe jeg tar alvorlig. Vi har hatt en utrolig støtte fra fansen, og har fremdeles gode seertall.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no