Bryan Ferry giftet seg

(10.01.2012, sist oppdatert 10.01.2012)

Bryan Ferry gir seg ikke, og prøver seg i ekteskapet på ny. 4. januar sto bryllupet mellom ham og kjæresten på Turks- og Caicosøyene.

Det skal ha vært en enkel, borgerlig seremoni, meldes det.

 

66 år gamle Ferry har vært gift en gang tidligere, samt hatt en rekke forhold til høyprofilerte kvinner - blant dem Jerry Hall og Amanda Lear. Nå har han falt for 30 år gamle Amanda Sheppard, som sa opp PR-jobben sin i 2009 da Ferry lovet å ta hånd om henne økonomisk.

 

Til tross for et ry som damenes mann, sa Bryan Ferry i et sjeldent intervju med Daily Mirror før Roxy Music skulle gjenforenes og dra på turné i fjor at han ikke eide selvtillit på det området.

 

- Jeg er ikke flink med kvinner. Jeg har aldri vært typen på nattklubben som har kunnet gå bort til kvinner og visst hva jeg skulle si. Jeg har alltid funnet det vanskelig å treffe damer.

 

36 år gamle Amanda skal ifølge britiske aviser i sin tid ha datet den ene av Ferrys fire sønner, før hun og Ferry fant tonen i 2008.

 

- Du møter ikke folk på din egen alder som ikke er gift. Med mindre de ikke er skilt og roter rundt. Jeg er svært lykkelig nå, sa Ferry i intervjuet.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no