- Du kan ikke bruke så mye kokain og jobbe

(13.12.2011, sist oppdatert 13.12.2011)

Chuck Lorre sier han ikke hadde annet valg enn å stoppe innspillingen av «Two and a Half Men» da Charlie Sheen var på sitt verste.

- Du kan ikke bruke så mye kokain og jobbe, sier serieskaperen til det kommende nummeret av TV Guide om hvorfor innspillingen ble stoppet i januar i år mens Sheen var på rehab for tredje gang på et år.

 

- Jeg ønsket ikke å skrive en sitkom mens min venn døde. Eller enda verre, skadet noen andre. Vi kunne ikke komme ham i møte, fordi det var en tragedie som utspant seg foran øynene våre, med vold og blackouter. Ser du den andre veien, så er du medansvarlig, sier Lorre, som sier det var «hjerteskjærende» å bivåne Sheens forfall.

 

Den trøblete skuespilleren fikk sparken i mars, etter mye oppstyr. Blant annet hadde Sheen skjelt ut Chuck Lorre på det groveste. De to hadde jobbet sammen siden 2003 om serien og var i ferd med å spille inn åttende sesong av suksesserien.

 

Siden har overskriftene haglet - nå sist da Sheen ved en feiltagelse skulle sende mobiltelefonnummeret sitt til Justin Bieber, og i stedet la det ut på Twitter. Ifølge New York Post resulterte det i en kollapset telefon og nærmere 2.000 sms-er på noen få minutter - siden Sheen har fem millioner som følger ham på Twitter.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no