Jackson-bror raser mot legedokumentar

(10.11.2011, sist oppdatert 10.11.2011)

Jermaine Jackson raser mot en fjernsynsdokumentar om Conrad Murray, som skal vises bare dager etter at legen ble funnet skyldig i uaktsomt drap på lillebroren Michael.

I TV-programmet «Michael Jackson and The Doctor» skal Murray fortelle sin side av historien, heter det i omtalen. Men nå går altså storebror Jackson kraftig ut:

 

Han kaller Murray for «en feiging» og «en løgner», og hevder at legen ikke burde få lov til å komme med sine synspunkter nå som han er funnet skyldig. Til CNN-vert Piers Morgan sier Jermaine Jackson:

 

- Alt han sier er i realiteten irrelevant. Han hadde sin sjanse til å stå frem i retten. Dette må være for penger, han må ha fått store summer for å gjøre dette. Jeg kan knapt tro at mens vi var i retten og ventet på en dom, stilte han opp for å lage en dokumentar. Det er latterlig.

 

Derimot synes Jermaine Jackson ikke at det gjør noe at han selv skriver bok om sin avdøde bror - noe han allerede er kritisert for. Boken skal hete «You Are Not Alone: Michael, Through A Brother‘s Eyes».

 

- Jeg kan ikke tro at jeg fikk gjennomgå for å skrive en bok som tar for seg sannheten. Jeg stoppet før rettssaken og dommen, sier Jackson.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no