Depp lo hysterisk under flydrama

(31.10.2011, sist oppdatert 31.10.2011)

Johnny Depp satt i et privatfly på vei til Los Angeles sammen med regissøren Bruce Robinson da noe holdt på å gå fryktelig galt.

Skuespilleren og regissøren samarbeidet på dette tidspunktet om filmen «The Rum Diary» som får premiere i november i Norge. De var på vei fra Europa til Los Angeles da noe gikk galt med privatflyet.

 

Depp sier han er overrasket over sin egen reaksjon da dramaet inntraff, og forteller til magasinet Live: - Flyet bare stoppet. Det var lyden av motorer som slo seg av. Fullstendig stillhet. Bruce og jeg så på hverandre, og jeg tror jeg sa: «Er dette slutten»? Det ble et slikt langt øyeblikk. Først føler du bare at du flyter men så kjenner du et stort ubehag. Så brøt vi ut i hysterisk latter, vi tenkte at dette var måten vi skulle dø på.

 

Depp forteller videre om hendelsen: - Ingen sa et ord bortsett fra meg og Bruce, vi satt ved siden av hverandre og sa ting som: «Å nei, er dette døden. Er det slik vi skal ende».

 

Men, til stor lettelse for alle om bord, ble motorene slått på igjen og flyet fløy videre som planlagt. I dag ser Depp hendelsen som noe som brakte ham nærmere regissøren:

 

- Jeg tror du kan kalle det en hendelse som knyttet meg og Bruce nærmere sammen. Et øyeblikk trodde vi at vi skulle styrte ned sammen.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no